Sunt masterandă în anul I a programului masteral „Guvernanță europeană”, din cadrul Facultății de Studii Europene, Universitatea Babeș-Bolyai. În anul 2017 am absolvit Facultatea de Studii Europene, specializarea Relații internaționale și Studii Europene. Pe parcursul studiilor am beneficiat de o experiență internațională de un semestru în Polonia, la Universitatea Varșovia, prin intermediul unei mobilități de studiu, Erasmus. Perioada petrecută la Varșovia a contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea mea academică, dar și la dezvoltarea mea personală.
De asemenea, am participat, din partea Facultății de Studii Europene, alături de alți studenți, în proiectul internațional „ProPEACE”, proiect dedicat patrimoniului cultural european, desfășurat în parteneriat cu mai multe universități europene. Proiectul a constituit o experiență internțională interesantă, în urma căreia am dobândit cunoștințe însemnate în ceea ce privește modul de conservare al patrimoniului cultural european, tangibil, sau intangibil.
Consider că sunt o persoană serioasă și determinată, de aceea am decis să mă implic, pe durata studiilor în mai multe organizații și proiecte studențești. Alături de organizația CESPRI, am scris proiecte dedicate, atât studenților Facultății de Studii Europene, cât și studenților celorlalte facultăți. Proiectele au avut scopul de a-i familiariza pe studenți cu modul de funcționare al Uniunii Europene, cu oportunitățile de finanțare europeană, dar și cu modalitățile prin care pot accesa fonduri europene. Prin intermediul aceleiași organizații am scris și implementat un proiect care a beneficiat de finanțare prin intermediul UBB, reușind să organizăm o excursie de studiu pentru un grup de studenți ai facultății noastre la București, pentru a vedea concret, cum funcționează administrația publică centrală, dar și pentru a înțelege mai bine procesul legislativ, în cadrul Parlamentului României.
Tot prin intermediul Facultății am participat la ateliere de Relații Internaționale, organizate în parteneriat cu Fundația Hanns Seidel. Particip cu regularitate la workshop-ul de diplomație și politică externă, condus de președintele grupului de reflecție CITADEL, dar și la dezbaterile organizate de grupul SCAIP.
Totodată consider important ca pregătirea experților să nu se oprească la porțile facultății. În acest sens, anul acesta am participat la Programul de Internship organizat de Guvernul României. Experiența dobândită în cadrul Ministerului Afacerilor Interne m-a convins de nevoia continuării pregătirii mele profesionale, atât din punct de vedere academic, cât și din punct de vedere al experienței practice. De asemenea, tot în acest an, am participat la Programul de Internship al Camerei Deputaților, unde am avut șansa de a participa la întâlniri oficiale cu diverși comisari europeni și de a conștientiza extraordinalul potențial de care dispune țara noastră, atât în relațiile multilaterale de la nivelul instituțiilor europene, cât și în relațiile bilaterale cu alte state, membre, sau nu, ale Uniunii Europene.
Din punct de vedere al activităților academice, sunt interesată de câteva domenii de cercetare: Politici europene, Politici publice, Relații internaționale, Construcție europeană și Teorii ale integrării europene; domenii în care intenționez să îmi aduc aportul în viitor, contribuind printr-o muncă de cercetare temeinică la o mai bună înțelegere, dar și deschidere academică a unor teme din aceste domenii.